Najnovšie recenzie zo sekcie Sedadlá do spŕch a vaní
- Toto bol môj prvý nákup v tomto obchode, preto sa nemôžem kompetentne vyjadriť
- Vysoká nosnosť, ľahký prenos-rozoberateľná
- Trošku vratká,neisté sedenie, malý, neergonomický sedák
spokojnosť veľká
- elegancia
- nemám - zatiaľ
Predpokladám, že bude dobre slúžiť - je to pekný ale hlavne užitočný doplnok do sprchového kúta
S produktom som spokojný. Mám veľký sprchový kút v ktorom si teraz môžem aj sadnúť.
- Masívna a pevná konštrukcia
- Rýchla montáž, dostatočne pevné a vkusne'.
Solicku som si kupil za ucelom sprchovania vo vani kedze mam zlomenu nohu. Stolicka ma byt vyskovo nastavitelna a uniest az 150kg. Zial musim konstatovat ze system vyskoveho nastavenia stolicky takuto zataz nevydrzi. Hned pri skusani v predsieni (nastastie nie vo vani), ked som si na rozlozenu stolicku sadol, (mam cca 110kg), zadna noha (jedna z 3-och) povolila a ciastocne sa zasunula (zlozila). Bol som rad ze som pri sadani si na stolicku nepadol kompletne na zem ale narazil do skrine za mnou avsak prijemny pocit s tou zlomenou nohou to nebol.
Uchytenie do steny je veľmi slabé, museli sme požiť vlastné uchytenie.
- Ideálna pre imobilných ľudí do sprchy
Stolička je praktická,vzhladove sa mi páči už som ju aj vyskúšala a výhoda,že je jej výška nadstaviteľná.
Dobrá cena, či aj kvalita, sa uvidí počas používania
Pohodlné sprchovanie v sprchovom kúte,do vane je to vysoké.
Všetko OK.
OneConcept Arielle sedadlo do sprchy Bath Butler
Pridané: 13. júna 2020
(naposledy upravené 9. júla 2020)
Zakúpený v Electronic Star
- plne funkčný, spĺńajúci očakávania
Pohodlne a bezpecne sedenie v sprche
Menim vanu za sprchovy kut a stolicka je maximalne vhodna pre mamku, ktora je ZŤP
- dobre umývateľný, pomerne ľahký, dostatočne tuhá konštrukcia
- otvory pre spojenie "predných" a "zadných" nôh skrutkou a maticou som musel upraviť vrtákom a jednu plastovú podložku vynechať, aby som tam dostal skrutku a zoskrutkoval to. Ale táto malá nepresnosť je pri ohýbaných tenkostenných Al trubkách s viacerými otvormi pre skrutky dosť bežná vzhľadom na použitú technológiu. Otvory pre skrutky, ktorými sa nohy priskrutkovávali k zalisovaným závitovým púzdram v plastovom sedáku a operadle (tie sú podstatné pre zmontovanie) boli v poriadku.
Dobrý produkt, stolička je jednoduchá a ľahká, pritom jej konštrukcia je dostatočne tuhá, takže dáva staršiemu a málo mobilnému užívateľovi potrebný pocit stability a bezpečnosti v sprche. Zatiaľ splnil očakávania.
- Kvalitný, esteticky
- nastaviteľná výška sedenia
Zobrazujem 101 - 120 zo 145 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8 Ďalšie »